Dhomat Tona

Dhomat Tona

Të gjitha njësitë në hotel janë të pajisura me një zonë ndenjeje, një TV me ekran të sheshtë me kanale satelitore dhe një banjo private me tharëse flokësh dhe dush. Të gjitha dhomat kanë një gardërobë.

Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh

Dhomë Katërshe Me Pamje Nga Deti

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh

Dhomë Treshe Deluxe Me Pamje Nga Deti

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh

Dhomë Treshe Me Pamje Nga Mali

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh

Suitë Me Dy Dhoma Gjumi

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh

Apartament Me Nje Dhome Gjumi

Facilitetet e Dhomës:

 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Kasafotë
 • Frigorifer
Rezervo tani

Në Banjon Private:

 • Produktet e tualetit falas
 • Dush ose vaskë
 • Peshqir
 • Tharëse flokësh